Zelfontplooiing

Zelfontplooiing, onvrede en stress

Samen met een ervaren therapeut werken aan je zelfontplooiing? Kom langs voor een gratis kennismaking.

Je zit niet lekker in je vel. Er is geen medische verklaring gevonden maar je bent niet top fit. Je herkent jezelf hier niet in. Onvrede overheerst, je hebt een vol hoofd en bent zoekende over de richting van je leven. Je wil het anders maar hoe en wat dan? vraag je je af.

Twijfel, cirkelgedachtes en onzekerheid nemen toe. Er ligt een wereld voor je open maar jij weet niet waar te beginnen.

Iedereen om je heen lijkt te weten waar hij/zij heen wil en dit ook op een succesvolle manier te bereiken. Hebben zij dan geen stress? Wat is er mis met mij? Hoe kan ik deze situatie ombuigen naar rust en overzicht?

Zelfontplooiing en Intuïtie

Je herkent jezelf waarschijnlijk het meest in de vragen: Wie ben ik eigenlijk? Hoe ga ik vormgeven aan mijn leven? Je hebt behoefte aan zingeving en wil ervaren hoe het leven aan voelt als je meer op je intuïtie gaat vertrouwen. 

Je bent geïnteresseerd in spiritualiteit en zoekt steeds vaker de stilte op in de vorm van yoga, meditatie of mindfulness. Het lijkt je fijn om over jezelf na te denken en te reflecteren op je gedachtes en gevoelens met een cliëntgerichte therapeut.

Wil je jezelf effectief leren ontwikkelen? Ik kan je hierbij helpen. Kom gerust langs voor een gratis kennismaking.Meer informatie over zelfontplooiing?

Neem contact op voor meer informatie, of maak een afspraak. Liever bellen? Bel dan naar: 06 40026935