Over Counselling RetroResource

Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling & Relatietherapie

Je kunt bij mij terecht wanneer je een probleem of lastige situatie wilt oplossen. En je bent welkom wanneer je zonder specifieke vraag aan je persoonlijke ontwikkeling of relatie wilt werken.

Het uitgangspunt is jouw ervaringen: alles wat je voelt, denkt, doet en wie je bent. Je gaat patronen en situaties opmerken die zich telkens lijken te herhalen. Dit kan soms zo ver gaan dat het ten onrechte aan je karakter wordt toegeschreven.

Een situatie die niet alleen voor jezelf verwarrend is, maar die ook in het contact met anderen tot misverstanden en irritaties kan leiden.

 Bij RetroResource help ik je deze situatie te ontrafelen, zodat jij:

  • Meer plezier en tevredenheid hebt in je leven, relaties en werk.
  • Vanuit vrijheid en ontspanning de juiste keuzes maakt.
  • Trouw blijft aan jezelf in het contact met anderen.

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen dit te bereiken? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismaking.

Bekijk ook mijn profiel op vind een Therapeut.

Hulp bij de Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijk Ontwikkeling is een duurzame investering in jezelf. Het is een combinatie van een therapeutisch, spiritueel en filosofisch proces, die hoe dan ook een gunstige invloed heeft op de kwaliteit van je leven. Jezelf beter leren kennen en weten wie je bent, geeft rust en energie.

Door jezelf op een opbouwende positieve manier te ondersteunen, kies je (on)bewust voor wat bij jou past. Deze zelfcompassie werkt als een hefboom bij het optimaal vorm geven aan je leven.

Is dit wat je zoekt?

Een succesvol counselingstraject begint met een goede match tussen de cliënt en de therapeut. Het gratis kennismakingsgesprek is dan ook bedoeld om wederzijds na te gaan of deze match er is.

Lees vooraf de website en kijk wat je aanspreekt. Stel de vragen die het oproept, gebruik je intuïtie en onderzoek hoe het voelt.

Van mij kun je verwachten dat ik:

  • aandacht, veiligheid en humor goed met elkaar kan verbinden.
  • een breed arsenaal van methodes beheers zodat ik bij jouw ontwikkelingsstijl kan aansluiten.
  • regelmatig evaluaties in plan.


Meer informatie over Counselling RetroResource

Neem contact op voor meer informatie, of maak een afspraak. Liever bellen? Bel dan naar: 06 40026935. Sessies zijn ook mogelijk via Skype.